ARTHROSHINE® De natuurlijke oplossing voor pijnlijke gewrichten.

Veilig & effectief

ARTHROSHINE® gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten

ARTHROSHINE® helpt om pijn, stijfheid en ontsteking in de gewrichten te verminderen. Merk al na 3 weken een grote verbetering in mobiliteit en flexibiliteit!

Ieder ingrediënt dat in ARTHROSHINE® zit is wetenschappelijk bewezen effectief bij het vertragen van de degeneratie van het kraakbeen in de gewrichten bij artrose.

Tekenen van last van de gewrichten zijn het moeilijker uit de mand opstaan en niet meer graag willen wandelen. Als je huisdier last heeft van pijnlijke gewrichten, probeer dan ARTHROSHINE®. Het is de oplossing die je zoekt.

Het verschil tussen VetAthletics ARTHROSHINE® en andere merken is het type collageen (niet-gedenatureerd collageen type 2) en de hoeveelheid van dit werkzame stof. ARTHROSHINE® is veruit het meest effectieve middel op de markt. 

Wat de blije baasjes zeggen:

Onze hond Buddy heeft wat last van zijn gewrichten. Wij zijn in mei met Buddy naar de dierenkliniek geweest en zij hebben ons dit middel voorgeschreven. We zijn zeer tevreden en Buddy loopt nu veel beter. Uitstekend.
Marianne Issman

Beoordeeld met 4.9/5 op Trustpilot! ★★★★★

Bestel nu en merk het verschil!

Hoe is een gewricht opgebouwd en wat heeft
collageen daarmee te maken?

ARTHROSHINE® bevat hoge kwaliteit natief / niet-gedenatureerd collageen type 2

Ons collageen wordt geproduceerd in een speciaal proces bij lage temperaturen (<42°C) en zonder enzymatische splitsing (hydrolyse) en blijft zo in zijn biologisch actieve vorm behouden (drievoudige helix). Door zijn natuurlijke en dus actieve vorm levert VetAthletics® ARTHROSHINE® HA²een waardevolle bijdrage aan de gewrichtsgezondheid van uw huisdier. 

ARTHROSHINE® HA2®

Door zijn natuurlijke en dus actieve vorm levert VetAthletics® ARTHROSHINE® HA² een waardevolle bijdrage aan de gewrichtsgezondheid van uw hond, kat of paard. 

Het gebruik van natief / niet-gedenatureerd type 2 collageen is gebaseerd op de laatste wetenschappelijke bevindingen. Het is de basisbouwsteen van kraakbeen, dat het gewricht resistenter maakt. 

ARTHROSHINE® PRO®

VetAthletics® ARTHROSHINE® PRO is een nieuw, hoogwaardig voedingssupplement voor honden en katten ter ondersteuning van de gewrichtsstofwisseling bij artrose.

ARTHROSHINE® PRO bevat hoge concentraties natuurlijk niet-gedenatureerd collageen type 2, groenlipmossel, Indiase wierook (Boswellia Serrata), eicosapentaeenzuur, docosahexaeenzuur, methionine, mangaan en vitamine E.

ONTWIKKELD DOOR DE DIERENARTS: De samenstelling van onze producten is gebaseerd op jarenlange klinische ervaring, diergeneeskundig onderzoek en wetenschappelijke resultaten. Alleen door deze combinatie kunnen we innovatieve en functionele producten ontwikkelen waar wij, maar vooral onze dierlijke en menselijke klanten, van overtuigd zijn.

DUITSE KWALITEIT: Onze producten worden vervaardigd volgens de meest recente normen en bieden zo de beste kwaliteit voor uw huisdier.

Bekijk onze producten per categorie

Honden

Honden

Bekijk onze producten voor honden
Klik Hier

Katten

Katten

Bekijk onze producten voor katten
Klik Hier

Paarden

Paarden

Bekijk onze producten voor paarden
Klik Hier
× Vraag het ons!