ARTHROSHINE®

Aanvullend diervoeder voor gezonde gewrichten

VetAthletics ARTHROSHINE® staat voor gezonde gewrichten. Het is onze taak om uw geliefde viervoeter in staat te stellen een lang en zorgeloos leven te leiden.

ARTHROSHINE® bevat hoge kwaliteit natief / niet-gedenatureerd collageen type 2

Ons collageen wordt geproduceerd in een speciaal proces bij lage temperaturen (<42°C) en zonder enzymatische splitsing (hydrolyse) en blijft zo in zijn biologisch actieve vorm behouden (drievoudige helix). Door zijn natuurlijke en dus actieve vorm levert VetAthletics® ARTHROSHINE® HA²een waardevolle bijdrage aan de gewrichtsgezondheid van uw huisdier. 

ARTHROSHINE® HA2®

Door zijn natuurlijke en dus actieve vorm levert VetAthletics® ARTHROSHINE® HA² een waardevolle bijdrage aan de gewrichtsgezondheid van uw hond, kat of paard. 

Het gebruik van natief / niet-gedenatureerd type 2 collageen is gebaseerd op de laatste wetenschappelijke bevindingen. Het is de basisbouwsteen van kraakbeen, dat het gewricht resistenter maakt. 

ARTHROSHINE® PRO®

VetAthletics® ARTHROSHINE® PRO is een nieuw, hoogwaardig voedingssupplement voor honden en katten ter ondersteuning van de gewrichtsstofwisseling bij artrose.

ARTHROSHINE® PRO bevat hoge concentraties natuurlijk niet-gedenatureerd collageen type 2, groenlipmossel, Indiase wierook (Boswellia Serrata), eicosapentaeenzuur, docosahexaeenzuur, methionine, mangaan en vitamine E.

ONTWIKKELD DOOR DE DIERENARTS: De samenstelling van onze producten is gebaseerd op jarenlange klinische ervaring, diergeneeskundig onderzoek en wetenschappelijke resultaten. Alleen door deze combinatie kunnen we innovatieve en functionele producten ontwikkelen waar wij, maar vooral onze dierlijke en menselijke klanten, van overtuigd zijn.

DUITSE KWALITEIT: Onze producten worden vervaardigd volgens de meest recente normen en bieden zo de beste kwaliteit voor uw huisdier.

Hoe is een gewricht opgebouwd en wat heeft
collageen daarmee te maken?

Bekijk onze producten per categorie

Honden

Honden

Bekijk onze producten voor honden
Klik Hier

Katten

Katten

Bekijk onze producten voor katten
Klik Hier

Paarden

Paarden

Bekijk onze producten voor paarden
Klik Hier
× Vraag het ons!