TENDOSHINE®

Aanvullend diervoeder voor paarden voor het behoud van gezonde pezen, banden en peesschedes.

VetAthletics® TENDOSHINE® bevordert de regeneratie van bind- en peesweefsel. TENDOSHINE® bevat een unieke combinatie die speciaal is afgestemd op de behoeften van ligamenten (bijv. collaterale ligamenten, enkelbanden) en pezen en peesschedes.

TENDOSHINE®

VetAthletics® TENDOSHINE® is speciaal ontwikkeld om door middel van voeding bij te dragen aan de gezondheid van pezen en banden bij paarden. Om een ​​verhoogd behoefte te compenseren, bevat TENDOSHINE ® een hoog gehalte aan natuurlijk collageen type 1. Oraal ingenomen bevordert TENDOSHINE® de regeneratie van bind- en peesweefsel. Het bevat een unieke combinatie die speciaal is afgestemd op de behoeften van ligamenten (bijv. collaterale ligamenten, enkelbanden) en pezen en peesschedes. 

Ongedenatureerd collageen type 1 : Als leverancier van hoogwaardig collageen type 1 in actieve en niet-gedenatureerde vorm 
MSM : Leverancier van organische zwavel 
Algenkalk: Dient als bron van mineralen 
Glucosamine HCL en chondroïtinesulfaat: Belangrijke elementen van de matrix rond de collageenvezels in de pezen.

ONTWIKKELD DOOR DE DIERENARTS: De samenstelling van onze producten is gebaseerd op jarenlange klinische ervaring, diergeneeskundig onderzoek en wetenschappelijke resultaten. Alleen door deze combinatie kunnen we innovatieve en functionele producten ontwikkelen waar wij, maar vooral onze dierlijke en menselijke klanten, van overtuigd zijn.

DUITSE KWALITEIT: Onze producten worden vervaardigd volgens de meest recente normen en bieden zo de beste kwaliteit voor uw huisdier.

Bekijk onze producten per categorie

Honden

Honden

Bekijk onze producten voor honden
Klik Hier

Katten

Katten

Bekijk onze producten voor katten
Klik Hier

Paarden

Paarden

Bekijk onze producten voor paarden
Klik Hier
× Vraag het ons!