MYOSHINE®

Aanvullend diervoeder voor paarden voor de natuurlijke spieropbouw.

Voorzie je paard van alle belangrijke componenten die de spierontwikkeling op natuurlijke wijze ondersteunen.

MYOSHINE®

Veel factoren zijn van invloed op de bereidheid van een paard om te presteren. Correcte en professionele training is een belangrijke factor.Een andere bijzonder belangrijke rol wordt gespeeld door de voeding van uw paard.

Met VetAthletics® MYOSHINE en zijn 4-voudig complex van natief collageen type 1, hooggedoseerde gamma-oryzanol, hooggedoseerde vitamine E en essentiële aminozuren, voorzie je je paard van alle belangrijke componenten die de spierontwikkeling van je paard op natuurlijke wijze ondersteunen . De unieke combinatie van natief collageen type 1 in combinatie met hooggedoseerde radicalenvangers kan de trainingsresultaten aanzienlijk verbeteren.

ONTWIKKELD DOOR DE DIERENARTS: De samenstelling van onze producten is gebaseerd op jarenlange klinische ervaring, diergeneeskundig onderzoek en wetenschappelijke resultaten. Alleen door deze combinatie kunnen we innovatieve en functionele producten ontwikkelen waar wij, maar vooral onze dierlijke en menselijke klanten, van overtuigd zijn.

DUITSE KWALITEIT: Onze producten worden vervaardigd volgens de meest recente normen en bieden zo de beste kwaliteit voor uw huisdier.

Bekijk onze producten per categorie

Honden

Honden

Bekijk onze producten voor honden
Klik Hier

Katten

Katten

Bekijk onze producten voor katten
Klik Hier

Paarden

Paarden

Bekijk onze producten voor paarden
Klik Hier
× Vraag het ons!