NEURASHINE®

Aanvullend diervoeder voor paarden ter ondersteuning van de zenuwfunctie bij jonge en nerveuze paarden of bij herstel.

De unieke formule van  NEURASHINE® kalmeert op natuurlijke wijze en helpt in stressvolle situaties.

NEURASHINE®

Veel factoren bepalen de balans van een paard. Blessures zoals pees beschadigingen of hoefabcessen of operaties leiden er vaak toe dat getrainde paarden plotseling het bevel krijgen om in hun box te rusten. Door de natuurlijke bewegingsdrang van een paard is het vaak nodig om de balans te ondersteunen. Naast magnesium, tryptofaan en belangrijke B-vitamines bevat VetAthletics® NEURASHINE ook natuurlijke kruidenextracten van kamille-bloesem, hop en citroenmelisse. Deze unieke formule kalmeert op natuurlijke wijze en helpt in stressvolle situaties.

ONTWIKKELD DOOR DE DIERENARTS: De samenstelling van onze producten is gebaseerd op jarenlange klinische ervaring, diergeneeskundig onderzoek en wetenschappelijke resultaten. Alleen door deze combinatie kunnen we innovatieve en functionele producten ontwikkelen waar wij, maar vooral onze dierlijke en menselijke klanten, van overtuigd zijn.

DUITSE KWALITEIT: Onze producten worden vervaardigd volgens de meest recente normen en bieden zo de beste kwaliteit voor uw huisdier.

Bekijk onze producten per categorie

Honden

Honden

Bekijk onze producten voor honden
Klik Hier

Katten

Katten

Bekijk onze producten voor katten
Klik Hier

Paarden

Paarden

Bekijk onze producten voor paarden
Klik Hier
× Vraag het ons!