ENTEROSHINE®

Snelle hulp bij diarree

VetAthletics ENTEROSHINE® is een smakelijk voedingsupplement voor honden en katten ter verlichting van acute darmaandoeningen tijdens en na acute diarree.

Producten

ONTWIKKELD DOOR DE DIERENARTS: De samenstelling van onze producten is gebaseerd op jarenlange klinische ervaring, diergeneeskundig onderzoek en wetenschappelijke resultaten. Alleen door deze combinatie kunnen we innovatieve en functionele producten ontwikkelen waar wij, maar vooral onze dierlijke en menselijke klanten, van overtuigd zijn.

DUITSE KWALITEIT: Onze producten worden vervaardigd volgens de meest recente normen en bieden zo de beste kwaliteit voor uw huisdier.

VetAthletics® ENTEROSHINE ACUUT is speciaal ontwikkeld  voor de behandeling van acute opnamestoornissen van de darm tijdens en na acute diarree. Met VetAthletics® ENTEROSHINE ACUUT en zijn complex van licht verteerbare koolhydraten, mycotoxinebinders, elektrolyten, natriumbicarbonaat en diatomeeënaarde levert u alle belangrijke componenten voor verlichting van acute diarree. ENTEROSHINE ACUUT is ideaal voor allergie gerelateerde diarree omdat het vrij is van eiwitten.

VetAthletics® ENTEROSHINE PRO is speciaal ontwikkeld om de fysiologische spijsvertering bij honden te stabiliseren en is een perfecte aanvulling op ENTEROSHINE AKUT. Met VetAthletics® ENTEROSHINE PRO en zijn complex van pre- en probiotica, voorziet u in alle belangrijke componenten voor een optimale vertering bij de hond. Deze zijn vooral belangrijk tijdens of na spijsverteringsstoornissen.

Bekijk onze producten per categorie

Honden

Honden

Bekijk onze producten voor honden
Klik Hier

Katten

Katten

Bekijk onze producten voor katten
Klik Hier

Paarden

Paarden

Bekijk onze producten voor paarden
Klik Hier
× Vraag het ons!