WOUNDSHINE®

Dieetaanvullend voer ter ondersteuning van de regeneratie van huid en huidaanhangsels bij honden en katten

Dankzij de samenstelling biedt WOUNDSHINE® alle belangrijke micro- en macronutriënten voor een optimale wondgenezing, in het bijzonder na blessures of operaties.

Producten

WOUNDSHINE®

VetAthletics® WOUNDSHINE® is speciaal ontwikkeld om tekorten aan micro- en macrovoedingsstoffen te compenseren na verwondingen aan de huid en huidaanhangsels. 

Dankzij de samenstelling biedt WOUNDSHINE® alle belangrijke micro- en macronutriënten voor een optimale wondgenezing, vooral na blessures of operaties.
WOUNDSHINE® bevat een hoog gehalte aan natuurlijk collageen type 1, zink, vitamine A en biotine. Met mariadistel en paardenbloemkruid voor natuurlijke regeneratie van de huid.

ONTWIKKELD DOOR DE DIERENARTS: De samenstelling van onze producten is gebaseerd op jarenlange klinische ervaring, diergeneeskundig onderzoek en wetenschappelijke resultaten. Alleen door deze combinatie kunnen we innovatieve en functionele producten ontwikkelen waar wij, maar vooral onze dierlijke en menselijke klanten, van overtuigd zijn.

DUITSE KWALITEIT: Onze producten worden vervaardigd volgens de meest recente normen en bieden zo de beste kwaliteit voor uw huisdier.

Bekijk onze producten per categorie

Honden

Honden

Bekijk onze producten voor honden
Klik Hier

Katten

Katten

Bekijk onze producten voor katten
Klik Hier

Paarden

Paarden

Bekijk onze producten voor paarden
Klik Hier
× Vraag het ons!