Aanvullend diervoeder voor het welzijn van uw trouwe viervoeter

Bij VetAthletics staat de gezondheid en het welzijn van uw huisdier voorop. Daarom hebben wij het onze taak gemaakt om uw geliefde viervoeter een lang en zorgeloos leven te laten leiden.

ONTWIKKELD DOOR DE DIERENARTS: VetAthletics®-producten zijn gebaseerd op jarenlange klinische ervaring, veterinair onderzoek en wetenschappelijke resultaten. Alleen door deze combinatie kunnen we innovatieve en functionele producten ontwikkelen waar wij, maar vooral onze dierlijke en menselijke klanten, van overtuigd zijn. 

ALLEEN BIJ VetAthletics®: Door middel van exclusieve rechten en gepatenteerde collageenverwerkingstechnologieën behouden we de biologisch actieve, drievoudige spiraalvorm van onze ingrediënten die in deze vorm alleen in VetAthletics® veterinaire producten te vinden zijn.

WETENSCHAPPELIJK BEWIJS: Voor VetAthletics® is wetenschappelijk bewijs bijzonder belangrijk. De effectiviteit van ARTHROSHINE® kan worden bewezen in een onafhankelijk onderzoek .

DUURZAAMHEID: Door onze toeleveringsketen en grondstoffen voortdurend opnieuw te evalueren, hanteert VetAthletics® een holistische benadering van duurzaamheid. Wij geven de voorkeur aan het gebruik van 100% natuurlijke grondstoffen die regionaal in Duitsland worden gewonnen. We zijn er ook trots op dat we al onze leveranciers persoonlijk kennen om ervoor te zorgen dat onze grondstoffen met zorg en volgens de hoogste normen worden geproduceerd.

DUITSE KWALITEIT: Onze producten worden vervaardigd volgens de modernste normen. Zo bieden wij de beste kwaliteit voor uw huisdier.  

Neem gerust contact met ons op als u vragen of twijfels heeft!

24 UUR PER DAG BEREIKBAAR

VetAthletics Nederland
Televisieweg 155
1322 BH Almere – NL

Bekijk onze producten per categorie

Honden

Honden

Bekijk onze producten voor honden
Klik Hier

Katten

Katten

Bekijk onze producten voor katten
Klik Hier

Paarden

Paarden

Bekijk onze producten voor paarden
Klik Hier
× Vraag het ons!